Shopping cart

Your shopping cart is empty.

Workshop goudsmeden

Wil je goudsmeden eerst een keertje uitproberen of vindt je het leuk om in 1 dag een sieraad te maken? Dan is een workshop voor 1 dag een leuk idee. Met je eigen samengestelde groep (minimaal 4 personen) of in een samengestelde groep ga je in een middag een ring, oorbellen of een hanger maken. Het is best even doorwerken om hem af te krijgen maar dan heb je wel een blijvende herinnering. Hele ingewikkelde ontwerpen zijn vanwege het korte tijdsbestek niet mogelijk, hiervoor is een cursus meer geschikt.

Workshop edelsmeden stackring (stapelring) van zilver: In deze workshop maak je een zilveren ring uit 3-5 verschillende ringen met afwerking of vorm naar keuze. Je gaat hameren, buigen, solderen, vormen, schuren en polijsten. Deze workshop is voor beginners, je hebt geen ervaring nodig. Je gaat naar huis met je eigen combinatie zilveren ringen!

Agenda 2022

Workshop zilveren ring

 • Datum in overleg.
 • € 120 per persoon inclusief zilver 
 • Thee/koffie en iets lekkers is aanwezig
 • Tijdsduur: 3 uur
 • Op een zaterdag op afspraak van 11.00-14.00
 • 4 plaatsen beschikbaar
 • Vanaf 18 jaar.
 • Locatie Studio Flirt Vlamingstraat 1 Zoetermeer

Mijn werkplaats is eco vriendelijk, er wordt geen gebruik gemaakt van gevaarlijke chemicaliën of oplosmiddelen.

Heb je al een groepje van vier personen? Dan kan je mij een mail sturen om een datum te prikken! Heb je nog geen groepje dan zet ik je op een lijst en neem contact met je op als er een aantal data zijn. De workshop is meestal op zaterdagochtend, andere dagen kunnen in overleg.

Cursus edelsmeden

In de cursus leer je de basisprincipes van het vak, zagen, vijlen solderen, polijsten maar ook hoe kom je van een idee tot een product? Alles komt aan bod. Ook materialenkennis en het verwerken van stenen zullen behandeld worden.Je eigen smaak en passie krijgen de ruimte, houd je van organisch of heb je liever een strakke vormgeving dan ga je daarmee aan de slag. Unieke mensen maken unieke sieraden. Ben je al wat verder gevorderd dan kan je wat meer ingewikkeldere technieken proberen of je krijgt een opdracht. waarbij je meer uitgedaagd wordt.

Flirt staat voor een duurzamere wereld dus recycling staat hoog in het vaandel. Daarom heeft Flirt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de cursus edelsmeden: Recycling! Zijn er sieraden die je niet meer draagt of geërfde stukken die niet bij je passen? Dan kan je hier tijdens de cursus nieuwe stukken van smeden, met of zonder herkenbare delen van de gebruikte stukken. Een mooie manier om sieraden die vaak nog een emotionele waarde hebben een nieuw leven in te blazen. Let op, dit kan alleen met zilveren en gouden sieraden.

 • Cursus van 10, 20 of 30 lessen.
 • Totaalbedrag vanaf 18 jaar € 225 per 10 lessen, een jaarcursus van 30 lessen is voordeliger dan 3x 10 lessen.
 • Startdatum vierde week augustus
 • Locatie CKC & Partners Zoetermeer

Mogelijke dagen:

 1. Maandagavond 19.30-22.00 
 2. Woensdagavond 19.30-11.30 

Wil je zeker weten dat je erbij bent? Stuur dan een bericht om je plaats te reserveren.

De avondcursussen na de zomer zitten al vol, eind januari 2023 is er weer plaats.

De algemene voorwaarden voor de workshops en cursussen vindt je hier.

randomness