Shopping cart

Your shopping cart is empty.
Meet the artist weekend met Flirt

Meet the artist weekend met Flirt

corinne van kamp 0

Meet the maker!

In het weekend van 10 en 11 november sta ik met mijn collectie weer een keertje in de dorpsstraat! Ik sta als een shop in shop bij het Terratorium van Terra art Projects aan de Dorpsstraat nr 12. Twee dagen lang kan je de sieraden die je normaal alleen online ziet nu ook offline bekijken en passen. Omdat ik zelf aanwezig ben kan ik ook de ringmaat opmeten of werk in opdracht aannemen wanneer een sieraad meer op maat gemaakt moet worden. Alle sieraden die gekocht worden, worden mooi feestelijk verpakt. Kom dus gezellig langs om te kijken en voor eventuele cadeautjes voor de feestdagen!

Unieke items en nieuwe collectie

Flirt neemt ook de unieke stukken mee en de nieuwe collectie, waaronder de bloemencollectie "Chrysant" , dus dit is de kans om te kijken of ze passen en om ze op je verlanglijstje te zetten. 

Meet the maker "Flirt weekend" is op 10 en 11 november van 13.00-17.00

Kunstsurprise in het Terratorium

Een gedeelte van de collectie van Flirt jewels is ook te vinden tijdens de kunstsurprise,  bij Terra Art Projects! Zeventien kunstenaars van TERRA verkopen vanaf 3 november eigen werk dat gegarandeerd een hit zal zijn tijdens Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaar! Van sieraden tot keramiek en van schilderijen tot batik… je vindt het allemaal tijdens ‘KUNSTSURPRISE’.

Op vrijdag 2 november om 16.00 uur vindt de opening van de expositie KUNSTSURPRISE plaats in de vorm van een Pakjesmiddag. Onder het genot van een drankje worden pakjes verloot onder de bezoekers. Ieder cadeautje bevat een klein kunstwerk of speciale aanbieding van een van de deelnemende kunstenaars. 

Iedereen is welkom! De toegang is gratis

Locatie: TERRATORIUM, Dorpsstraat 12, 2712 AK Zoetermeer

De kunstsurprises zijn te koop van zaterdag 3 november t/m zondag 23 december in het TERRATORIUM (geopend van wo t/m zo van 13-17 uur). In de weekenden zijn er speciale "Meet the artist" exposities waarin wisselende kunstenaars hun werk persoonlijk presenteren en extra stukken bij zich hebben. 

Meet the maker "Flirt weekend" is op 10 en 11 november van 13.00-17.00

 

Tags: Category:
randomness