Shopping cart

Your shopping cart is empty.

Trouwringen

Flirt maakt uiteraard ook trouwringen. Er zijn geen modellen waar je uit kan kiezen, ieder paar ringen wordt op maat ontworpen en gemaakt. Natuurlijk heb ik wel een portfolio waar je in kunt kijken om inspiratie op te doen.

Je kunt je eigen symboliek in de ringen kwijt, dat kan in het ontwerp of in een klein detail. Zelfs een gezamenlijk liedje, gedicht of hobby kan verwerkt worden in een ontwerp. Zo krijgen jullie een uniek paar trouwringen die alleen jullie past! Voor een prijsopgave is er eerst een afspraak nodig om de maten te meten en de wensen te bepalen. Een globale prijsopgave is mogelijk via de mail maar kan afwijken van de uiteindelijke prijsopgave. Dit kan komen omdat de uiteindelijke prijsopgave afhankelijk is van het gebruikte materiaal en de exacte maten. 

Ik werk met verschillende edelmetalen, roodgoud, geelgoud of witgoud eventueel in combinatie met edelstenen, titanium of zilver. Het edelmetaal dat ik gebruik komt voornamelijk uit Europa en is voor 99% gerecycled. Er kan ook gekozen worden voor fairtrade goud. Wil je meer informatie? Ik heb een digitale folder die ik kan toesturen als je via het contactformulier een mail stuurt. 

 

Trouwring Flirt jewels
Trouwring witgoud flirt jewels

Verlovingsring

Moet de grote vraag nog gesteld worden? Een unieke verlovingsring maakt het nog persoonlijker. Houdt er wel rekening mee dat het ontwerpen en het maken tijd kost. Heb je een speciale dag in gedachten, neem dan ruim van te voren contact op, om de ring te laten ontwerpen. Dit kan via een mail naar corinne@flirtjewels.nl. Meestal worden de wensen daarna telefonisch besproken en ontvang je een prijsopgaaf. 

trouwringen op maat

 

Trouwsieraden

Naast de ringen zijn er natuurlijk ook wat andere sieraden die bij een trouwerij horen, sieraden voor de bruid en/of manchetknopen voor de bruidegom. Het is natuurlijk heel bijzonder om ook deze in stijl te laten ontwerpen, je kunt ze immers als blijvende herinnering blijven dragen! Ook sieraden voor de getuigen of de ouders kunnen hierin meegenomen worden, zodat ook zij een mooie tastbare herinnering hebben aan jullie dag.

manchetknopen brons

Foto's bruiloft; Jessica Groenewegen, Martha Bruin fotografie en Joyce van Wijngaarden.

randomness