Shopping cart

Your shopping cart is empty.
Win shoptegoed!

Win shoptegoed!

corinne van kamp 0

Win Shoptegoed voor de webwinkel!

Omdat ik erg blij ben met mijn nieuwe lookbook van de najaarscollectie, heb ik een leuke instagram challenge bedacht om shoptegoed te winnen in de webwinkel. En met deze challenge zie ik hopelijk ook weer wat "kindjes" van Flirt terug :).

Wat moet je doen?

Maak een mooie lookbookfoto van je eigen Flirt sieraad, of print en knip een foto uit van een sieraad uit de Flirt webwinkel die op je wensenlijstje staat. Je hoeft niet zelf op de foto (voor de cameravrezers onder ons) maar dat mag wel natuulijk. Wees creatief, een mooie setting rondom het sieraad is ook een lookbookfoto, het gaat om sfeer en uitstraling.

 

En mocht je Flirt nog niet volgen op Instagram, dan is het een goed idee om daar nu mee te beginnen!

Instagram: flirt_jewels

Stap1 Maak een mooie foto

Stap 2 Deel deze op instagram met de hashtag #flirtjewelslookbook en tag flirtjewels uiteraard, dan kan ik zien wat je post!

Stap 3 Zorg voor likes van je foto (dat gaat natuulijk vanzelf met een mooie foto ;) )

De foto met de meeste likes wint een shoptegoed van €25 vrij te besteden in de webwinkel, deze kan je met de feestdagen besteden of wanneer je wilt.

 

De challenge begint zaterdag 11 november en eindigt 18 november. De winnaar met de meeste likes wordt zondag de 19e bekend gemaakt.

 

Degenen die zich hebben ingeschreven weten de spelregels al, en dat geeft ze net even wat meer tijd om wat te bedenken. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan kan het zijn dat je leuke acties en verrassingen mist, zeker in de feestmaanden!

Ik ben benieuwd naar de foto's! 

Corinne

 

Tags: Category:
randomness