Shopping cart

Your shopping cart is empty.
Najaarscollectie

Najaarscollectie

corinne van kamp 0

 

De najaarscollectie van Flirt zit vol tegenstellingen. Er zitten opvallende ringen bij met grote stenen zoals de "New Vintage" met een prachtige Dendrietkwarts, bergkristal met een "winterlandschap" aan insluitsels, de "Scales" ring met een schitterende rutielkwarts of bijvoorbeeld de Lavender ring met meerdere stenen in lila en lavendel. Naast deze statement pieces zitten er ook subtiele pinkringetjes tussen. Deze kan je solo dragen, maar ook combineren met de grotere ringen voor een feestlijk effect. Het zijn echte snoepjes en natuurlijk, bijpassend bij wat Flirt maakt, allemaal weer anders. 

Eindelijk nu ook een mooie foto van de "Ribbon" ring, ik kan namelijk wel zeggen dat het een leuke stapelring is, maar nu is goed te zien dat less is more niet altijd opgaat! Natuurlijk kan je er ook minder stapelen of er een paar naar een andere vinger verhuizen.

Met oorbellen heb ik ook verschillende opties gemaakt, opvallende oorbellen zoals de extra grote Dahlia, te zien op de winterheader van deze collectie, met bijpassende ring. Echte blikvangers voor een feest. Daarnaast ook kleine oorbelletjes met goud en zilver en Rhodoliet en parels. Maar er zitten ook genoeg oorbellen bij die leuk zijn bij een spijkerbroek en bij een jurkje!

De fotoshoot was erg leuk om te doen, we hadden een mooie locatie: het Alice meets Pippi langkous landgoed van "Gewoon leuk Natuurlijk" aan de Meerpolder, vol met leuke hoekjes voor foto's. David Berghuijs maakte de foto's en Michelle Milatz deed de visagie. Waar we alleen geen rekening mee hadden gehouden was met een echte nazomerse dag! Het was 21 graden en strakblauw, dat is even schipperen als je een winters sfeertje zoekt :) De dames, Myrthe en Sophia hadden het in ieder geval niet koud! Voor mij is het super om de sieraden zo terug te zien op foto's, dat spreekt natuurlijk meer tot de verbeelding dan op een witte achtergrond.

De rest van de foto's zijn te zien in het lookbook !

 

Tags: Category:
randomness